ORT ED PROTETIKA

Proizvodnja, popravak, prodaja, IZNAJMLJIVANJE ortopedskih i medicinskih pomagala

​Proširenje kapaciteta postojeće protetičke radionice tvrtke Ort ed protetika d.o.o., modernizacija proizvodnih procesa uz uvođenje novih tehnologija, uređenje dodatnog prostora radionice i unaprjeđenje energetske efikasnosti

Projekt je financiran uz pomoć Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem natječaja „E-Impuls“.

Projekt predstavlja investiciju koja bi trebala  odgovoriti na većinu današnjih problema u struci  kroz nabavu i instalaciju nove opreme za protetičku radionicu tvrtke Ort ed protetika d.o.o..
Oprema nove tehnologije koja se nabavlja omogućiti će da se kroz individualni pristup svakom klijentu u kraćem vremenskom roku dobije veća kvaliteta i estetska prihvatljivost ortopedskog pomagala, što će osim veće produktivnosti i efikasnosti same tvrtke doprinjeti i većem zadovoljstvu krajnih korisnika.

Suvremena tehnologija omogućiti će da uzimanje otisaka i stvaranje kalupa bude manje neugodno za
korisnika i puno jednostavnije. Nova tehnologija također omogućava i zaštitu djelatnika kroz bolje radne uvjete jer je fizički jednostavnija.

Rezultati projekta će osim ekonomskog učinka za tvrtku Ort ed protetika d.o.o. imati i društveni učinak jer će zbog jednostavnijeg uzimanja otiska pomagala i veće estetike samog pomagala osigurati da djeca i mladi više koriste pomagala u ranijoj dobi kako bi još u fazi razvoja uspjeli ispraviti svoje nedostatke.
Sve navedeno osigurat će da kasnije te osobe manje koriste zdravstvenu skrb.

U razvoju projekta vodilo se računa i o okolišnoj održivosti. Projekt će dogoročno imati pozitivan učinak na okoliš jer će korištenjem nove opreme trošiti manje energije i omogućiti učinkovitiju proizvodnju, što znači manje ostvarivanje proizvodnog otpada. Nova oprema troši znatno manje energije po jedinici proizvoda, pa će se time i ostvariti i dodatne uštede.

Za razvoj i održivost rezultata ovog projekta potrebno je poznavanje specifičnosti tržišta i kvalitetni ljudski resursi koji će nastaviti dalje razvijati poslovanje tvrtke nakon provođenja projekta.

Tvrtka Ort ed protetika posjeduje i jedno i drugo što je dokazala dugogodišnjim uspješnim poslovanjem na tržištu i velikom bazom zadovoljnih klijenata.

Ukupan iznos projekta: 394.763,00 HRK

Iznos EU potpore: 269.289,35 HRK
Razdoblje provedbe Projekta je od 15.10.2017 do 15.05.2018

Kontakt osoba za više informacija: Elizabeta Čulina
tel: 051/257-567


Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Ort ed protetike d.o.o.

Poveznica na relevantnu internetsku stranicu:

www.strukturnifondovi.hr
Disqus komentari

ORT ED PROTETIKA

Ort ed protetika d.o.o.
ortopedska pomagala, medicinska pomagala, ortoze, bandaže, proteze, proteza noge, proteza ruke, Viškovo, protetika, ortotika,sportske ortoze, ortopedske cipele, ortopedski ulošci,  Rijeka, steznici, invalidska kolica, hodalice, štake, štapovi, pelene za inkotenciju, anatomski madraci, Marinići, antidekubitalni madraci, ortoze za vratnu kralježnicu, bolesnički kreveti, tlakomjeri, fitness, pilates, najam kreveta, najam antidekubitalnih madraca, najam invalidskih kolica, servis ortopedskih pomagala, doznake hzzo-a, toaletna povišenja, toaletne stolice, pribor za kupanje

Kontakt

Marinići 141, 51216 Viškovo
Otvori kartu
tel:
+385 51 257 567
fax:
+385 51 504 312
mob:
+385 98 185 3175
mail:
info@ortedprotetika.hr
web:
http://ortedprotetika.fullbusiness.com
Copyright 2021 Ort ed protetika d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Marinići 141, 51216 Viškovo
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu